Tapahtumarikas viikonloppu takanapäin.
Väsyttää liikaa, naurattaa liikaa. Miten niin pienistä, hassuista asioista voi kasvaa sellaista riemua? Suorastaan hysteeristä kikatusta.

Perjantaina siis suuntana Rankinen ja synttäripippalot. Pyörähdettiin kaupassa ja kaupungilla, hakemassa sapuskaa ja lisää porukkaa mukaan. Tulipahan käytyä suljetussa baarissakin kumisaappailla ja sateevarjolla varustettuna.
Ihan mielenkiintoinen kokemus ja täytyy sanoa, että pikkasen oli paikka erinäköinen illalla kuin päivällä.
Perillä Rankisella sitten saunan lämmitystä ja yleistä paikan kuntoon laittoa ennen muun porukan saapumista.
Perjantaiporukassa oli paljon tuttuja, mutta myös ihmisiä joita olin nähnyt viimeksi vuosia sitten.
Nakuja poikia, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Mikäs sen mukavampaa.

Lauantaina herättiin aivan ihanaan ilmaan.
Kuten Ulli asian totesi; aurinko paistoi täydellä teholla, lämpöä oli 37astetta, ei pilven pilveä ja vesikin oli vähintään 27asteista.
Lievää liioittelua havaittavissa, mutta hieno oli kyllä keli. Missä lie ennustettu sade oli.
Aamupalan jälkeen osa porukasta lähti käymään kotosalla, ja osa parantelemaan oloaan.
Minä, Tiina, Kai ja Henkka pelailtiin erilaisia pelejä muun porukan nukkuessa. Pelien jälkeen Saleen ja Hollolan kirkonkylän sightseeing. Vanhoja muistoja tuli mieleen Rälssinpihasta ja Asta Pulkkisen ateljeesta. Kirkolla on tullut kyllä pienenä pyörittyä vaikka kuinka.
Tajusin, että Ullin kanssa olen pienenä tyttönä leikkinyt monta kertaa kirkon kiikussa ja ihaillut hänen ihanaa "prinsessasänkyään". En ollut aikaisemmin osannut tyttöä yhdistää lapsuuden kesiin, mutta nyt tuli jonkilainen ajatustakautuma ja kaikki tuntui yhtäkkiä aivan loogiselta :)
Hassua miten pieni maailma on ja miten ihmiset monienkin vuosien päästä näkevät ihan erilaisissa merkeissä kuin aikaisemmin.
Keskusteltiin myös unelmien taloista, mutta näkökulmat erosivat vähän liikaa toisistaan, jotta oltaisiin päästy yhteisymmärrykseen.
Poikettiin pikavisiitillä mummon mökillä säikäyttämässä molemmat isovanhempani ja Henkan kotosalla tyyppaamassa trampoliini.
Takaisin Rankiselle ruuan tekoon ja frisbeegolfia harrastamaan. Ei kyllä meinattu Tiinan kanssa ruokaa saada, kun nuudeleiden tekeminen oli harvinaisen hankalaa. Vesi ei meinnannut millään kiehua ja sitten kun se lopulta kiehui ja nuudelit olisivat olleet valmiita, niin kattila teki voltin ja nuudelit päätyivät nuotioon.
Illemmalla Heinolasta tuli tuntematonta porukkaa möksälle. Vähän meinasi tunnelma ainakin itsellä latistua, kun oli niin paljon ihmisiä joista suurin osa oli aivan tuntemattomia. Lätkittiin Tiinan kanssa saunassa lännen nopeaa vaatteet päällä ja parannettiin maailmaa.
Kuuma siinä kyllä tuli ja piti siirtyä pihalle. Meno muuttui kyllä vallan mukavaksi, vaikka pieniä klikkejä syntyikin. Onneksi oli kuitenkin tuttuja ympärillä, joiden kanssa pyöriä kun Heinolan hedelmäsalaatti rupesi ahdistamaan.
Pelattiin pokkaa (vaikka olenkin nynny), puhuttiin äänellä ja oltiin hiiriä. Ihana ilta, vaikka tahmea oli vähän alku ja vettäkin rupesi jossain vaiheessa satamaan. Ja Joonakselle anteeksi, etten päästänyt nukkumaan.
Yö meni hiukan poskelleen, kun unta kertyi ehkä yhteensä tunnin verran. Pikkuinen parvi saunan kupeessa neljän ihmisen täyttämänä oli melkoisen kuuma.

Tänä aamuna pullon poimintaa tutun porukan kanssa, kun muut livistivät siivoushommista vedoten kuka mihinkin. Nyt on sorsalla hyvää sapuskaa, kun on perunoita ja pihviä pitkin pihaa.
Kotiin ja kiitos Nikolle, joka oli laittanut varmuusketjun päälle. Koko rappukäytävä varmasti kuuli, kun tulin kotiin ja jysätyin oven kunnolla auki. Poika ei heräänyt edes ovikellun rimputukseen, vaan piti soittaa kännykään että nyt se ovi auki!
Piti ottaa vähän yön univajetta kiinni ja pakata huomista mökkireissua varten.
Kiitos kaikille Rankisreissusta!

Huomenna siis matkani käy taas kohti omaa mökkiä ja olen siellä ainakin juhannukseen asti. Toivottelen siis jo hyvissä ajoissa kaikille ihanaa juhannusta ja ei pissitä veneen laitojen yli.

hiiret.jpg
Hyvää nimipäivää mulle!