Nenäliinavuori on pikkuhiljaa ruvennut pienenemään. Johtuneeko sateista vai apteekista hamstratuista lääkkeistä, mutta helpottaa silti.
Tämä allergia oli toivottavasti tässä. Nyt vaan odotellaan loppukesää ja pujon sun muiden kukinta-aikaa.

Ihanan lämmin ja muutenkin mukava viikonloppu alkaa olla takanapäin.
Perjantaina Kaitsu, Tintsu ja minä suunnattiin Rankiselle saunomaan ja pitämään huolta parista muusta tytöstä. Minä taas partiotaitoja hyvin osaavana (pöh) messissä mukana. Kivastihan siinä ilta meni pelaillessa korttia, bluffia (hölmöintä peliä ikinä) ja Tintsun omaa noppapeliä sekä syödessä liian tulista bbq pihviä ja saunoessa. Tosin ennenkuin ehdittiin kunnolla edes Tiinan kanssa lopetella syömistä, niin iski kauhea nälkä ja Saleenhan siinä oli lähdettävä keskellä kaatosadetta ja ukkosen mörinää.
Ootteko muuten kuulleet mikrokypsennettävistä perunoista? Ei mekään ennen tätä.
Tai miettineet miten lipputangon saa ryteikköön, koska tietä pitkin se on lähestulkoon mahdotonta?
Harmi, että sen yhden piti mennä sen pyöränsä kanssa pelleilemään ja katkaisemaan kätensä, mutta jokatapauksessa hauska reissu, hyvät ystävät.

Lauantai meni vähän jumitellessa ja nukkuessa, sillä ruumini ei ole vieläkään tottunut partionukkumiseen makuupussin kanssa. Pitää vissiin vielä harjoitella.
Käytiin kyllä illalla mummoa moikkaamassa ja opettamassa tulostimen käyttöä...taas.

Tänään sitten äitienpäivä ja perinteiseen tapaan mummilassa syömässä. Ilma mitä ihanin ja hymy herkässä.
Näissä vaatteissa Intersportin piilomainontaa. Sukkikset ovat oikeasti ihon väriset eivätkä noin kellertävät mitä kuva väittää.

mooo.jpg

Miulla on muuten uusi ystävä. Sen nimi on Martta. Martta on nyt tässä kuvassa naku, joten älkää pelästykö.

Moona372.jpg