Tänään oli kurjaa, koska
- lunta oli satanut yön aikana liikaa ja maa oli taas liian valkoinen. Eilen toivottelin jo kesää tervetulleeksi, mutta tänään talvi nitisti hennon kesän alun.
- taivas oli ruman harmaa ja taivaalta satoi jotain kuraa
- kengät kastui ja sukat ui siinä kurassa jota taivaalta oli satanut
- kusti polki myöhään, ehkä sen kuran takia
- korvaan sattui ja hetken jo luulin sen imasseen korvatulpan.
- tajusin, ettei kaapissa ole ainuitakaan ehjiä sukkia
- näin paljon poliiseja ja poliisit pelottavat
- kaikkialla on liian kova meteli, enkä kuule edes omia ajatuksia (saati että pystyisin lukemaan kirjoituksiin siinä)
- on liian paljon lukemista ja liian vähän aikaa
- leipä kasvoi karvaa
- "hiukset seisoo kuin järki kohden vastaantulijaa"...bad hairday

...ja kaiken tämän  lisäksi olen anellut, rukoillut, tanssinut, halaillut, potkinut, kiljunut, silittänyt, puhelut, kironnut, syöttänyt, juottanut, taputellut, lohduttanut, itkenyt, ulissut, karjunut, naukunut, haukkunut, määkinyt, uhkaillut ja hakannut rakasta läppäriäni, mutta en vain osaa tehdä vuodatukseen omaa sivupohjaa. Ja nyt sen sanon...luovutan.
Annan olla tämän kurjan valmispohjan ja se ketä tämä häiritsöö niin tehköön minulle uuden ;)

Mutta hei. ei jaksa enää ulista joten kaivan nyt tästä ketutuspäivästä myös jotain positiivisuusrippeitä.
Kun se Kusti sitten lopulta suvaitsi polkea niin postista kolahti iiisooo posti ja kantoi mukanaan Cosmon ja Trendin. Trendiä olin niin jo odotellutkin ja vanhojen lehtien kanssa kärvistellyt.
Nyt on upouusi Trendi taas hyppysissä ja voi kuinka herkkukannet siinä näyttää olevan. Pitää säästää tätä herkkua iltaa varten, että pääsen nauttimaan kunnolla lehden antimista....mmmm....
Lisäksi tänään iloa tähän ankeaan kurjuuteen toi se, että vastasin herttaisen haasteeseen ja pukeuduin tänään vaaleanpunaiseen vastustamalla (koulu)kiusausta. Piti jo eilen illalla miettiä, että mitähän sitä hyvän asian puolesta päälle laittaisi. En omista turhan useita vaaleanpunaisia vaatakappaleita/asusteita, joten hiukan tästä aiheutui hyvänlaista päänvaivaa.... Jotenkin olen aina vähän vieroksunut tuota väriä ja suosiolla jättänyt sen pois vaatekaapistani.
Tällaisen topin kuitenkin löysin kaapin perukoilta löysin. Taitaa olla parin kesää sitten Ruotsista ostettu ja kaulaan laitoin mummon vanhat helmet. Näillä sitten väriä tähän päivään ja kiusaamista vastustamaan!

pink.jpg

housut ovat vanhat, muistaakseni Onlystä, harmaa paita kirpputorilta ja valkoinen aluspaita pikkuveikan kaapista.

Lupasin niitä kirpputorilöytöjäni esitellä. Tein tiistaina niin upeita aarteita, että niitä miettiessä kyllä rupeaa hymyilyttämään. Ensimmäiset kengät joille olen kertonut ääneen kuinka paljon niitä rakastan ja saaden samalla huvittuneita katseita kanssaihmisiltä. En voi ymmärtää miksei kengille voi kertoa rakkauden tunnustuksia?!
Tässä ensimmäinen löytöni, puolihame 2.5e
moooo.jpg

ja kengät, joita rakastan isosti (2e)
kenktI.jpg
tunika, joka on aika iso, mutta vyöllä laitettuna menee ihanasti mekkona (3e)
mooooo.jpg
ja toiset rakkauskengät (3.6e)
kenkt.jpg

Näiden lisäksi vierailin myös eurokankaassa ja sieltä tarttui mukaan ihanaakin ihanempia Nanson kankaita, mutta niitä esittelen täällä vasta sitten, kun olen saanut niistä jotain aikaiseksi. Voin jo nyt paljastaa, että nyt jo on eräs vaate työn alla ;)
..juujuu...kyllä mä luen yo-kirjoituksiin jossain vaiheessa juu.