Jaksaisin hehkuttaa kesää ja sen tuloa aivan loputtomiin, mutta tyydyn vain lyhyesti toteamaan, että olen ollut ihan hymy korvissa viimeiset päivät, kun takin on voinut hyvillä mielin jättää eteisen naulakkoon roikkumaan. Samoin pipot ja lapaset on voinut heivata vintille ja vastaavasti kesävaatteet viikata vaatekaappiin.
Uskallappas vaan tulla takatalvi!

Ensi viikolla olisi vappu. Viimeinen vappu lakittomana, joten pitäähän sitä jollain tapaa juhlia. Tarkkaa tietoa ei vielä päivän ohjelmasta ole, mutta Tintsu vinkkasi vähän mökkireissusta kaveriporukalla. Olisi kyllä niin kiva nähdä taas kaikkia. Tovi mennyt siitä, kun niitä nassuja näin. Voisi olla myös aika heittää talviturkki. Tosin hyvähän se nyt on sanoa täältä lämpimästä huoneesta. Muistelen vaan viime juhannusta, kun samaisella mökillä oltiin ja tytöt yrittivät saada minua väkisin veteen ja minä vain hytisin laiturilla. Ja nyt on kuitenkin lähes puolitoista kuukautta aikaisempi ajankohta, joten taitaa taas tämä jäädä uhitteluksi.
Vappua varten tuli hankittua sellainen punainen afro. Minulla ei ole ennen ollutkaan mitään vappuperuukkia, joten kerrankin tyylilllä ;) Tuosta peruukista irtoaa vaan jatkuvasti tuollaisia punaisia kikkaroita, joten pahaa pelkään että se ei välttämättä vappua näe. Taitaa viimeistään vapun jälkeen olla entinen peruukki. No, ensi vuonna sitten lakin kanssa. Ei niitä peruukkeja sitten enää tarvitakaan :) 
Oikeastaan koskaan en ole vappua isommin juhlistanut, eihän se perjaatteessa ole koskenut minua. Ylimääräinen vapaa koulusta tietty kelpaa aina, mutta nyt kun tätä löysäilyä tässä muutenkin on ollut enemmän kuin tarpeeksi, niin onhan se ihan kiva viettää pientä juhlaa.
Sima ainekset pitäisi hakea kaupasta. Voisi nippanappa ehtiä vapuksi se juoma, tai sitten ei, mutta voihan sitä juoda vielä vapun jälkeenkin. Ja munkkeja kuuluu tottakai paistaa, mutta mummo saa tulla jelppimään siinä, etten polta koko asuntoa. Sellaisia pikkuisia vappusuunnitelmia.
Tekisi mieli, kyllä vetää niskaan jotkut ihan hupsukat vappuvaatteet ja repäistä kunnolla:) katsellaan.

Ilta-auringossa on ollut ihanaa olla ulkona ja samalla on tullut otettua kuvia.
Tässä kevät fiilistelyä ja päivän asuja. Tidii.

Torstai
Moona215.jpg
Nanson poistomyyjäisistä
ostettu hame, kangastilkku päässä ja
kirpparilta ostettu rannerengas
kyynerpäässä

Perjantai
Moona253.jpg
laukku kirpparilta, vihreä tunika (?) only, keltainen paita h&m, fakut ovat kaverin
vanhat ja kengät ovat ostettu stockmanlta joskus monta vuotta sitten. Ne ovat nähneet
ja kokeneet vaikka mitä, ja olisivat jo valmiita siirtymään kenkätaivaaseen, mutten pysty
luopumaan niistä ihan vielä.

Lauantai
Moona328.jpg
huivi fidalta, hame ja paita h&m, laukku sekä kengät kirppari

Tämä sunnuntai on mennyt ompelukoneen ääressä istuessa. Huomenna näette mitä tästä kehkeytyi.

Moona332.jpg   Moona331.jpg