Pakko tulla tänne vähän avautuu, kun rupes kyrsimään äsken niin pahasti.
Koko kevään odottanu huomista kuin kuuta nousevaa, kun Lauri Tähkä kumppaneineen saapuu vihdoin Lahteen. Äsken sitten kävin vilkaisemassa AlexParkin sivuja, jossa siis huomenna tuo kyseinen bändi esiintyy, tarkoituksena katsoa paljonko sisäänpääsymaksu olisi. Siinä sitten sattumalta vilkaisin sivun alareunaa jossa luki mahdollisimman pienellä, että alaikäraja 20! Siis voi perse sentäs. Ei vissiin tämän tytön ikä ihan riitä. Eli sinne ei mennä edes hyvällä tahdolla.
Mieltä ei lohduta edes se, että Lauri on Lahden yössä heinäkuussa.
Kiitti taas marjoista kuulkaas.

elonkerjuu_aleksi_koskinen.jpg

Iloisempiin asioihin. Kevät suvaitsi löytää tiensä myös tänne, joten minäkin kuoriuduin talvivaatteista ja kipaisin äidin kanssa iltapäivällä kaupungissa. Olivat taas pistäneet Trion h&m:n ihan sekaisin, juuri kun vanhaan uuteen totuin niin sitten taas muutetaan sisäänkäyntiä. Siinä menee kuulkaas pienen tytön pää sekaisin ja ensimmäinen vartti kuluu siihen kun pyörin oven suussa huuli pyöreenä, kun ei ole yhtään minkäänlaista käsitystä minne suuntaan sitä repeäisi.
Toivoin hartaasti, että Lahteenkin olisi Marimekon ja hennesin yhteistyövaatteet saapuneet. Aika köyhä oli kuitenkin tarjonta. Muutama mekko ja pussukka. Petyin kyllä, kun mielessä oli ennen kauppaan astumista vähintääkin ne S-J Kosken ihanuudet.
Mukaan sieltä tarttui kuitenkin alennuksessa ollut pusakka. Ehkä se näkyy täällä joskus.

Minusta on varmaan tulossa vanha ja hirveä nipo, mutta shokissa mamman kanssa kuljettiin katuja, kun tissejä kirjaimellisesti pomppi silmiin. Siis mitenkään yleistämättä, mutta vastaan tuli kymmenittäin noin 13-15 vuotiaita tyttöjä pienen pienissä topeissaan, niin että rintsikoiden pitsireunukset vaan vilkkui.
Ei mulla mitään tissejä vastaan, mutta voitaisko ne pitää siellä paidan alla kuitenkin piilossa, kiitti.  

Se marinasta ja moraalisaarnoista. Nyt GossipGirl-aika.






Laurin kuva täältä