Mun sydämeni itkee verta. Kuuntelen Lauria cd:ltä ja yritän olla ajattelematta, että muutaman tunnin päästä Lauri on todella lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Vuoden päässä.
Poikkesin tänään Lahdessa hankkimassa yo-pukuun kankaat ja pikaisella Konttikierroksella. Yritin siinä samalla sitten kurkistella AlexParkin sisälle, jos vaikka vahingossa näkisin vilauksen tuosta jumalaisesta miehestä...eipä näkynyt.

Kontissa ehdin pyörähtää vain nopeasti, koska sulkemisaika läheni, mutta iskin silmäni kuitenkin tähän ihanaiseen takkiin. Kuvan laatu on kakka...

Moona211.jpg

Olen nyt jotenkin ihan hurahtanut punaiseen väriin ja haluaisin kauheasti punaiset korkkarit. Kiertelin keskustan kenkäkauppoja eilen ja olin kyllä pudota hinnoista pyllylleni. Jos jollain sattuis olemaan ylimääräistä rahaa, niin voisin mielelläni ottaa lahjoituksia vastaan. Kirpparilla oli kyllä kahden euron ihanuudet, mutta niistä oli pohjat kulutettu niin kurjan näköisiksi, ettei kenkäraukat kyllä olisi kestäneet enää kävelyä. Ei siis punaisia kenkiä vielä. Valkoiset kyllä. Yo-juhlia varten.
Rakastuin kenkiin heti. Ovat täydelliset jalassa, söpön näköiset ja hyvät kävellä. Oikeat herkut siis.
Niistä kuvaa sitten lähempänä.
Äiti ja mummo halusivat välttämättä tällä samaisella kaupunkireissulla ostaa sitten sen valkolakin. Oli kyllä todella outo tunne ottaa lakki paketista, laittaa se päähän ja peilata. En osaa kuvailla sitä tunnetta. Se kun otti lakin käsiinsä tuntui omituiselta, ihan kuin se lakki olisi ollut jotenkin särkyvää - jotain mitä pitää käsitellä todella varovaisesti.Eipä ole ennen tullut lakkia käsissä pideltyä.
Kyllä se valkolakki paljon minulle loppupeleissä kuitenkin merkitsee, vaikken sitä ihan osaa myöntääkään. Tänään sen vasta tajusi, kun oli vihdoin jotain konkreettista näyttöä siitä että minusta tosiaan on tulossa ylioppilas. Hassua miten sellainen pieni kapistus voi kuitenkin saada aikaan niin paljon tunteita.

Hattua ette nyt nää, mutta päivän asun kyllä.
monsukka.jpg

Ja nyt menkääs kaikki katsomaan tv:n ehkä ihaninta ohjelmaa: Greyn anatomiaa.