Miniloman ensimmäinen päivä. Ajattelin, että olisin reipas tyttö ja siivoaisin huoneen. Ajatusasteelle tämä kuitenkin jäi. Nojatuolille kerääntynyt vaate-ja koulumonistevuori näytti aivan liian suurelta voitettavaksi. Ei tänään, ehkä huomenna.
Sen sijaan, että olisin siivonnut käväisin nopsasti koulussa hakemassa äidinkielen tekstitaidon preliminäärin tulokset. Oli mennyt paremmin kuin uskalsin odottaakaan! Toivottavasti pystyisin edes suht samaan perjantaina, kun on sen virallisen koitoksen aika. Tsemppaa tyttö, tsemppaa!
Pyörähdin myös varaamassa itselleni kampaaja-ajan ja uskomatonta kyllä sain sen huomiseksi. En huijaa jos sanon, etten koskaan ole saanut näin nopsasti aikaa. Ehkä ihmiset eivät halua uudistaa kuontaloaan tähän vuodenaikaan. En tiedä, mutta minä alan olla tosi kyrpiintynyt tähän omaan harakan pesääni ja haluan jotain uuttauutta.Jotain erilaista kenties.
Illemmalla äidin kanssa kipaistiin myös kaupassa ja mukaan tarttui hemaisevan värinen huulipuna ja vielä hemaisevampi kynsilakka. Wou!

1269760.jpg

Olen nyt viimeisen viikon aikana ostanut kaksi kynsilakkaa. Siis minä, joka en osaa todellakaan käyttää kynsilakkaa, sillä heti kun sitä kynsilleni sipaisen niin tulee sellainen kädetön olo. En osaa tehdä mitään, kun kaikki tuntuu oudolta. Ja olen sen verran levoton ihminen, että en jaksaisi millään antaa lakan kuivua ja siksipä sohraan joka paikan kynsilakkaan ja kynteni näyttävät siltä että niiden päältä olisi ajettu autolla. Nyt olen kuitenkin aivan ihastunut tähän moiseen tuotteeseen, jota ennen olen aina niin kammonnut. Vitsi, minusta on tulossa kynsilakka-addiktoitunut.
Ostin myös näin helmikuun kunniaksi jäätelön, jotta tulisin kesäinen olo.
Tuli kylmä ja oikeastaan jäätelö oli vähän kurjan makuista. Maistuu huomattavasti paremmalta kesällä helteessä.

1269775.jpg
Katsokaa nyt nuita kynsiä!

Lopuksi vielä tämän päivän asu

1269774.jpg

farkut: vero moda
t-paita: jc
liivi: pelastin serkulta, joka oli heittämässä tuota ihanuutta roskiin!
ja tuo ylemmän kuvan harmaa paita on pikkuveikan kaapista kaapattu

Ainiin. Mietin aamulla, että kumpaakohan koulussa nyt tarjotaan: Runebergin torttua vai laskiaispullaa, kun sattuivat päivät pahati menemään päällekkäin. Ni mitä vielä, koulu oli tehnyt kompromissin ja siellä oli pannukakkua. Ei sillä, en minä erityisemmin Runebergin tortusta tai laskiaispullasta tykkää. Oikeastaan vaan tortussa siitä hillosta ja kuorrutteesta ja laskiaispullassa taas kermavaahdosta ja hillosta. Saatan nyt järkyttää ihmisiä, mutta en erityisemmin tykkää mistään pullasta tai muistakaan leivonnaisista.
Mutta ajattelin kysellä, että kummasta te tykkäätte enemmän:
laskiaisupullat vs. runebergin tortut