Onnea minä! Vaikka ei se nyt niin onnellista ole, että vanhenee.
En tiedä mistä johtuu, mutta kärsin ikäkriisistä. 18vuotta oli hyvä ikä ja tyydyin siihen ihan täysin.Passasi vallan hyvin. Nyt tänään tuo tuttu ja turvallinen kahdeksikko pitäisi muuttaa yhdeksiköksi. Yhdeksiköksi! Siis ensi vuonna tähän aikaan täytän 20. Se on niin pyöreä ja iso lukuja sitten kai pitäisi oikeasti ruveta suunnittelemaan elämää eteenpäin ja hankkia perhe ja lapsia ja talo ja ura ja koira ja kissa ja volvo.......uuaaah. Siis ei tietenkään kaikkia noita juuri sillä hetkellä kun mittariin pyörähtää se 20, mutta siis siinä kymmenen vuoden aikana. Mun oma "pakko-saada-lapsia-ennen-kuin-täytän-30" syndrooma.

Mutta ei mitään huonoa ellei jotain hyvääkin. Keskiviikosta torstaihin juhlittiin ystävien kanssa minun ja J:n synttäreitä (38v..!!! nouu.)
Oli mahtavaa viettää synttäreitä parhaassa mahdollisessa seurassa. Saatiin ystävän talo käyttöön ja siellä sitten pidettiin pienet juhlat.
Syötiin (veripizzaa!!nam) ja juotiin - hieman ehkä liikaakin. Pelattiin mahtavia pelejä, saunottiin, katottiin täykkäreitä - täydellisiä naisia;) ja tottakai laulettiin. Taisin laulaa PMMP:n Pikkuveljen muutaman kerran liikaa, kun ääni on käheä. Mutta se oli ainoa laulu jossa se singstarkopio kehui mua ! :)
Kaiken kukkuraksi oli kyllä pakko vilkaista vielä loistavaakin loistavampi abivideo läpi. Kiitos Ilelle tästä.

Pakko sanoa, että oli mukavimmat synttärit ikinä! Kiitos teille rakkaat <3
ja nyt meen kärvistelemään tän ysin kanssa... 
synttäritunnelmaan täältä